RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 2017

 RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 2017

GELD VERDIENEN VOOR DE HVL, UW STEM IS GELD WAARD

“Harderwijker Vogelliefhebbers”

 

Beste HVL’ers, de HVL doet dit jaar mee met de clubkas campagne van de RABObank. Dit houdt in dat door middel van stemmen via internet GELD kan worden verdient voor de HVL. Ons doel is het aankopen van LED-verlichting t.b.v. onze stellingen, zodat onze vogels beter zichtbaar zijn tijdens de tentoonstelling.  Vorig jaar bracht 1 stem 8,50 Euro op. Stemmen kan men van 5 t/m 25 oktober 2017. Men heeft 3 stemmen voor 3 favoriete clubs. Men moet wel lid zijn van de Rabobank om te kunnen stemmen. Lid worden kan via internet en het kost je niets en geen verplichtingen. Wanneer men inlogt op Rabo- bank Randmeren en “ Rabobank Randmeren” aanklikt, vervolgens  “ de voordelen van het lidmaatschap aanklikt” en daarna lid worden activeert, krijgt via e-mail een bevestiging  . Je krijgt ook van de bank een mail om te stemmen. Ook familie, buren en bekenden vragen te stemmen op de HVL. Doe het voor de HVL en dus ook voor je zelf.  Voor eventuele vragen 0341-415099(Ton Merkx) of 06-51990606 (Henk v.d. velde).  Succes met het stemmen en alvast bedankt.

Het bestuur van de HVL

Dit bericht is geplaatst in Vogelvereniging. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.